onsdag 3 juli 2013

30 dagar

Sen i måndags kör jag och ett gäng kollegor Eze-walking. Ungefär samma koncept som Fitnessfighten om det säger er någonting. Vi är med i en testgrupp, så deltagandet kosta gratis. Och självklart anmälde jag mig i samma stund som intresseförfrågan gick ut på kontoret via mejl. Jag liksom glömde det där med ouppnådda utmaningar. Men, den här gången kommer jag inte misslyckas, för jag kör en egen variant.

Programmet utgår ifrån regelbundna måltider med maxkaloriintag. Tyvärr går inte deras lågfettvarianter av kvarg etc ihop med min teori om att "fett mättar", så jag kompromissar lite.

Främst deltar jag utifrån motionsdelen. Meningen är att man ska promenera 50 minuter/dag och i tillägg till det köra ett gäng hemmagymövningar i 10 minuter.

Mitt upplägg är att jag kör gym 2-3 ggr/v. De dagar jag inte gymmar så är min tanke att jag ska promenera.
Då barnen har uppehåll från sin fotbollsträning så var de idag sugna på en tur i skogen. Så nu står först 2,5 km i barnens tempo på dagens schema. Sen tror jag att jag att en prommis i tillägg.

I 30 dagar kör vi detta med Eze-walking.  Blir spännande att se hur jag får ihop det på semestern eftersom vi nu planerat att vara på resande fot första veckan. Men hey, jag kör så gott jag kan.3 kommentarer:

Tigerlilja sa...

Beundrar dig - det låter väldigt klokt! Och om det går snett nån enda dag får man ta tag i dagen efter...

Anonym sa...

Det låter roligt och inspirerande! Spännande att logga allt och se hur mycket det faktiskt gör för dig.
Kram

maria sa...

Kul! Lycka till!