söndag 26 maj 2013

Mors dag

Eftersom magen är bättre så vågade jag mig på en latte imorse. Var ju liksom tvungen när jag fick en sån där kapselmaskin i morse i morsdagspresent.
Sen hade Timea pysslat lite på träslöjden. Det betalade sig snabbt tillbaka till henne då vi sladdade förbi skoaffären och köpte ett par ballerinaskor henne efter att vi skjutsat lillebror till fotbollskalaset som 3 fotbollskillar i laget hade idag. Vägrar låta henne gå i antingen Converse eller foppa hela sommaren. 

Och på tal om att skjutsa så skjutsas det ju en del till andra sidan stan till träningar, matcher och till fotbollskompisarna för båda barnen, så nu börjar det suga lite smått i flyttarmen igen. Suck. Varva ner säger jag åt mig själv och försöker undvika Hemnet (för på den sidan stan finns bara villor att bo i). Det går sådär kan jag tillägga. För när jag fått nåt på hjärnan så kan jag ju inte tänka på något annat. Men det vet ju ni som känner mig vid det här laget. 

Nej, nu ska jag fokusera på att få träning på hjärnan igen. 

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Kaffemaskin var ingen dålig present :-)

Annica sa...

Vilka fina presenter!

Och om du vill kan jag påminna dig om hur jobbigt det är att flytta;) Packa ner och upp och renovera. Puh. Fast det är roligt också förståss. Jag börjar så smått vänja mig vid radhuslivet.

Krakelsprakel sa...

Jag vill också ha en kaffemaskin.